Balans vinden en behouden

 

 

Hoe normaal “je ontspannen” ook klinkt, voor veel mensen is ontspannen niet zo vanzelfsprekend.
Er zijn momenten dat alles moeizaam gaat. Je hoofd of je lijf werkt gewoon niet mee. Je probeert van alles, maar het lukt niet. Het is soms moeilijk om je hoofd boven water te houden of om de juiste balans te vinden. Het belangrijkste is dan dat je voor jezelf gaat zorgen, maar dat is makkelijk gezegd en best moeilijk om te doen. Hoe vind je rust en nog moeilijker, hoe rust je uit als slapen niet meer helpt of als slapen niet goed lukt?

Ruiterkamp Coaching helpt je bij het krijgen van een nieuwe kijk op jezelf.

Op bepaalde momenten is het fijn om je zorgen en obstakels, maar zeker ook je wensen, te kunnen delen met een coach. Jij en ik gaan samen onderzoeken waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Jezelf goed leren kennen kan moeilijk zijn, maar is ontzettend belangrijk om je goed te voelen. Samen komen we tot inzichten die jou helpen stappen te maken om energieker in het leven te staan.
Balans vinden en behouden helpt je weer verder. Wanneer je goed voor jezelf zorgt, zowel voor je fysieke als voor je mentale gesteldheid, zul je meer veerkracht ervaren om met de golven van het leven mee te bewegen.

Loading images...